Abrakadabra familiebarnehage

Beliggenhet og åpningstid
Løkkegangen 2, 0251 Oslo. Åpningstid 07.30-16.30. Tlf.: +4741366763                                                                          

E-post: amigosbarnehage@hotmail.com 

Barnehagens leder   

Lise Due Tlf.: 41310020

Jeanette Aspelin Tlf.: +47 40103009

Nærmere beskrivelse
Abrakadabra ligger i en klassisk bygård med mange store gode rom – og stor takhøyde, og med utgang til en meget stor, felles bakgård – en stille oase tilbaketrukket fra byens larm. I tillegg er det mange parker i nærheten som benyttes til turer. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er tillatt å parkere i selve Løkkegangen direkte utenfor barnehagen, men det finnes egnede parkeringsplasser i nærheten.

Rammeplan, årsplan og månedsplaner
I Amigos Barnehage benytter vi 3 nivåer av styringssystemer for å sikre et best mulig tilpasset pedagogisk tilbud i våre barnehager:
Rammeplanen gir de overordnede føringer for det pedagogiske innholdet.                                                                         
Årsplanen er en detaljering av rammeplanen, og skal ivareta at de forskjellige fagområdene i rammeplanen blir implementert i barnehagens pedagogiske tilbud.

Månedsplanene er en ytterligere konkretisering av årsplanen ned på ulike konkrete tema og aktiviteter. For foresatte vil det først og fremst være Månedsplaner som vil være veiledende gjennom barnehageåret.
Målepunkter er det siste og oppfølgende nivået hvor Amigos etterprøver og kvalitetsikrer at innholdet i de tre nevnte planene blir implementert i barnehagen.

Du kan lese mer om hvordan pedagogisk veileder planlegger barnehageåret ved å lese Årsplan og Månedsplaner som legges ut på de passordbeskyttede Foreldresidene, (trykk på «Logg inn» øverst til høyre i dette bildet). Passordet får du ved forespørsel på mail (husk å oppgi navn og avdeling).

Årsplan 2024

Vedtekter
Mer kan leses her.

Priser og søknad

Vedtatt månedlig oppholdsbetaling i barnehage gjeldende
fra og med 01.01.2024 til og med 31.07.2024

Foresatte med årlig inntekt på under kr 550.000 -, skal etter søknad betale en månedlig sats som på årsbasis tilsvarer 6 % av årlig inntekt.
Kostpenger kommer i tillegg. Søskenmoderasjon gjelder også for denne gruppen.
Foresatte med årlig inntekt lik eller over 550.000, – kr gjelder følgende satser:
1.barn 3 000 kr
2.barn (70%) 2 100 kr
3.barn 0 kr

Kost i barnehage kommer i tillegg (kost i Amigos barnehager er kr. 300 per måned).

Vi er tilknyttet det kommunale søkeverktøyet for barnehageplass, og vi ønsker derfor at du benytter dette ved å søke her (velg deretter «Legg til liste» og deretter «Gå videre»). Men vi er en privat barnehage og opptaksmyndigheten og fastsettelse av kriteriene for opptak ligger hos eierne. Kontakt oss slik at vi får undersøkt mulighetene nærmere.

Omtaler – se feltet nedenfor
Som en del av vårt internkontrollsystem har Amigos Barnehager utviklet et system hvor foreldre kan skrive omtaler til avdelingen. Dette brukes aktivt av ledelsen i Amigos Barnehage for hele tiden å sikre at vi holder et høyt nivå på vårt tilbud. Forbedringsforslag evalueres periodevis for å se på evt. fellestrekk i forslagene. Kommentarer og stjerner kan gis via Foreldresidene – logg inn øverst til høyre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Omtaler:

  1. Takk for det fantastiske året som vår datter har hatt hos dere. Hun har virkelig utviklet seg utrolig, og vi er takknemlige for den gode oppfølgingen som de ansatte har gitt både henne og oss. Hun har alltid kommet smilende ut fra barnehagen!

  2. Siri: Vi har vært veldig fornøyd med Oliver sitt opphold i barnehagen. Jeg tror han har hatt et kjempefint år, og vi er veldig fornøyd med innsatsen, det gode humøret og arbeidet som de ansatte legger ned.

  3. August har hatt det veldig bra i Abrakadabra, han har vært veldig trygg. De ansatte i barnehagen har gitt August mye kjærlighet og faste rammer. Vi har vært svært fornøyde med Abrakadabra.

  4. Stort takk fra oss og vår lille datter som ble vel ivaretatt av dere i de seneste månedene. Hun ble alltid veldig glad når vi nærmet oss barnhagen på morgenen og likte seg godt å være der. :-)

  5. Vår lille datter er for øyeblikket i Abrakadabra barnehage og stortrives der. Det er en liten og god barnehage der vi tydelig merker at hun trives og lærer mye. Vi har kun positive erfaringer og anbefaler Abrakadabra til andre på det varmeste! :)

  6. Vår datter begynte i Abrakadabra da hun fylte ett år, og har gått der i noen måneder nå. Vi er kjempefornøyde. De to barnehageassistentene er helt spesielle, og høyt elsket av alle barna. Vi anbefaler barnehagen på det varmeste!

  7. Vår datter har gått ett år i Abrakadabra nå, og det ser ut som hun stortrives der. Hyggelige barnehagetanter som smiler og koser seg med alle barna! Anbefales :)

  8. Vi vil få takke for det fantastiske året datteren vår har vært hos dere. Hun har virkelig utviklet seg og vokst som person. De to førskolelærerne er veldig engasjerte og meget godt likt.