Tornerose familiebarnehage

Beliggenhet og åpningstid
Frognerveien 47, 0266 Oslo. Åpningstid 08.00-16.30. Tlf.: +47 97875126                                                                     

E-post: amigosbarnehage@hotmail.com 

Barnehagens leder Jeanette Nicoline Aspelin Tlf.: +47 40103009

Nærmere beskrivelse
Tornerose ligger i en idyllisk liten prestebolig midt i Frognerveien, totalrehabilitert i 2011. De      historiske lokalene har vi nå med glede tatt i bruk, og det er ekstra koselig å kunne ønske smårollinger velkommen! Uteareal med sandkasse og leker gjør dette til en trivelig barnehage for de aller minste.

Rammeplan, årsplan og månedsplaner
I Amigos Barnehage benytter vi 4 nivåer av styringssystemer for å sikre et best mulig tilpasset pedagogisk tilbud i våre barnehager:
Rammeplanen gir de overordnede føringer for det pedagogiske innholdet.
Årsplanen er en detaljering av rammeplanen, og skal ivareta at de forskjellige fagområdene i rammeplanen blir implementert i barnehagens pedagogiske tilbud.
Månedsplanene er en ytterligere konkretisering av årsplanen ned på ulike konkrete tema og aktiviteter. For foresatte vil det først og fremst være Månedsplaner som vil være veiledende gjennom barnehageåret.
Målepunkter er det siste og oppfølgende nivået hvor Amigos etterprøver og kvalitetsikrer at innholdet i de tre nevnte planene blir implementert i barnehagen.

Du kan lese mer om hvordan pedagogisk veileder planlegger barnehageåret ved å lese Årsplan og Månedsplaner som legges ut på de passordbeskyttede Foreldresidene, (trykk på «Logg inn» øverst til høyre i dette bildet). Passordet får du ved forespørsel på mail (husk å oppgi navn og avdeling).

Vedtekter
Mer kan leses her.

Årsplan 2023

Priser og søknad
En barnehageplass koster 3 315 kroner per måned. Kostpenger 300 kr,- per barn per måned, kommer i tillegg. Foresatte med årlig inntekt under kr 607 750 skal etter søknad betale en månedlig sats som på årsbasis tilsvarer 6 % av årlig inntekt.

Vi er tilknyttet det kommunale søkeverktøyet for barnehageplass, og vi ønsker derfor at du benytter dette ved å søke her (velg deretter «Legg til liste» og deretter «Gå videre»). Men vi er en privat barnehage og opptaksmyndigheten og fastsettelse av kriteriene for opptak ligger hos eierne. Kontakt oss slik at vi får undersøkt mulighetene nærmere.

Omtaler – se feltet nedenfor
Som en del av vårt internkontrollsystem har Amigos Barnehager utviklet et system hvor foreldre kan skrive omtaler til avdelingen. Dette brukes aktivt av ledelsen i Amigos Barnehage for hele tiden å sikre at vi holder et høyt nivå på vårt tilbud. Forbedringsforslag evalueres periodevis for å se på evt. fellestrekk i forslagene. Kommentarer kan gis via Foreldresidene – logg inn øverst til høyre

 

 

 

 

 

 

 

Omtaler:

  1. testkommentar fra admin

  2. Vår lille snuppe trives veldig godt i Tornerose. Fordi gruppen er liten føler hun seg trygg og hun stråler som en som en sol når hun blir levert. Assistenten er omsorgsfull og snill og vi føler at barnet vårt blir tatt godt vare på hele dagen. Ingen tvil om at både barnet og vi foreldrene er førnøyd!

  3. Tornerose skaper et lite og trygt miljø for de første årene i barnehage, og den dyktige pedagogiske lederen sørger for en strukturert dag som barna setter pris på. Vår sønn gikk i Tornerose i 2 år, og han trivdes meget godt der. Han fikk kjempegod kontakt med assistentene, og han prater fortsatt om de lenge etter han har begynt i ny barnehage. Vi kunne ikke vært mer fornøyde med denne barnehagen!