Montessori Småvenner Avd. A

Fagertunveien 3 C 0281 Oslo. Åpningstid 08.00-16.30. Organisasjonsnr.: 997838122

Montessori Småvenner Avd. B

Tyribakken 14, 0282 Oslo. Åpningstid 08.00-16.30. Organisasjonsnr.: 995431017

Montessori-pedagogikken innebærer at barn i større grad lærer selvstendighet og struktur ved at barnet selv velger aktiviteter, og hvor de voksnes funksjon primært er å tilrettelegge for at barna selv kan utfolde og utvikle seg etter egne premisser. Dette betyr f.eks. at barna tidlig lærer å velge aktiviteter og forberede seg til dette, samt å rydde opp etter seg før neste aktivitet. I vår Montessori-barnehage er det også flere aktiviteter enn i våre vanlige barnehager.

Du kan lese mer om hvordan pedagogisk veileder planlegger barnehageåret ved å lese Årsplan og Månedsplaner som legges ut på de passordbeskyttede Foreldresidene, (trykk på «Logg inn» øverst til høyre i dette bildet). Passordet får du ved kontraktssignering, alternativt ved forespørsel på mail (husk å oppgi navn og avdeling).

Priser og opptak
Barnehageplassen koster 3070 inkl. noe kost. Vi er tilknyttet det kommunale søkeverktøyet for barnehageplass, og vi ønsker derfor at du benytter dette. Men vi er en privat barnehage og opptaksmyndigheten og  fastsettelse av kriteriene for opptak ligger hos eierne. Kontakt oss slik at vi får undersøkt mulighetene nærmere. Link til det kommunale søkeverktøyet finner du her, gå inn på den bydelen hvor du bor akkurat nå.

Som en del av vårt internkontrollsystem har Amigos Barnehager utviklet et system hvor foreldre kan skrive omtaler. Dette brukes aktivt av ledelsen i Amigos Barnehage for hele tiden å sikre at vi holder et høyt nivå på vårt tilbud. Forbedringsforslag evalueres periodevis for å se på evt. fellestrekk i forslagene. Kommentarer kan gis via Foreldresidene – logg inn øverst til høyre.

1. Birgitte: Vi er imponert over det arbeidet dere har gjort med de små barna, og det er en fryd å levere Ulrikke i barnehagen! Vi gir dere våre varmeste anbefalninger og dersom dere trenger referanser stiller vi gjerne opp. Vi kommer til å savne dere, og håper vi kan være velkomne tilbake ved en senere anledning dersom Ulikke skulle få en søster eller bror. Tusen takk for et flott barnehageår! De ansatte er så skjønne med barna, og fortjener en masse ros for den innsatsen og varmen de viser dem! :o)