Villakroken

MIDLERTIDIG STENGT PÅ GRUNN AV OPPUSSING

Pilestredet 94D, 0358 Oslo. Åpningstid 08.00-16.30. Organisasjonsnr.: 994269941

Villakroken ligger i en stille blindvei i en stolt oslobolig, og er vår minste barnehage med kun 4 barn totalt. Utgang direkte til bakhage med sklie, huske og sandkasse. God tumleplass for de minste.

Du kan lese mer om hvordan pedagogisk veileder planlegger barnehageåret ved å lese Årsplan og Månedsplaner som legges ut på de passordbeskyttede Foreldresidene, (trykk på «Logg inn» øverst til høyre i dette bildet). Passordet får du ved kontraktssignering, alternativt ved forespørsel på mail (husk å oppgi navn og avdeling).

Priser og søknad
En barnehageplass koster 2.745,-. I tillegg kommer matpenger. Vi er tilknyttet det kommunale søkeverktøyet for barnehageplass, og vi ønsker derfor at du benytter dette – se mer info under Barnehagestart/Søknad. Men vi er en privat barnehage og opptaksmyndigheten og fastsettelse av kriteriene for opptak ligger hos eierne. Kontakt oss slik at vi får undersøkt mulighetene nærmere.

Som en del av vårt internkontrollsystem har Amigos Barnehager utviklet et system hvor foreldre kan skrive omtaler til avdelingen. Dette brukes aktivt av ledelsen i Amigos Barnehage for hele tiden å sikre at vi holder et høyt nivå på vårt tilbud. Forbedringsforslag evalueres periodevis for å se på evt. fellestrekk i forslagene. Kommentarer kan gis via Foreldresidene – logg inn øverst til høyre.

1. Eli-Anne: På torsdag forrige uke kjøpte vi ny bolig, på fredag fikk vi tilbud i posten om kommunal barnehageplass like ved der vi skal flytte til. Vi er veldig fornøyde med Villakroken og hadde ikke noe ønske om å flytte på oss, men dette tilbudet ble for godt til at vi kunne la det gå fra oss. P.S: Jeg skal fortsette å gi mine varmeste anbefalinger om Villakroken!

2. Villakroken, Marit: "Datteren vår har hatt ni fine måneder i Villakroken. Hun var bare 10 måneder da hun begynte, og som foreldre syntes vi det var skummelt med barnehagestart for ei så lita jente. Men i Villakroken fikk hun et lite trygt miljø hvor hun fant seg raskt til rette. Det var tydelig at hun gledet seg til hver dag hun skulle dit. Assistenten var helt fantastisk og Nora ble veldig glad i henne. Det pedagogiske opplegget har også vært over all forventning. Vi slutter med tungt hjerte, men reiseveien ble i lengste laget etter at vi flyttet."

3. Vi har vært så utrolig fornøyde med Villakroken for vår datter. Hanna begynte da hun var ti måneder, og slutten nøyaktig et år senere. Hadde det ikke vært pågrunn av avstand, ville vi hatt Hanna der hele småbarnsperioden! Assistenten er varm, og trygg og omsorgsfull. Et menneske man blir glad i. Vi følte at vår datter hadde alt hun trengte i villakroken, og at det var perfekt for en ti måneder gammel baby med en så liten gruppe. Pedagogen, som også er en del til sted, er kjempedyktig i sitt arbeid, og en kjempefin dame. Jeg ville ikke byttet ut vår barnehagestart for noe, og anbefaler villakroken på det varmeste!

4. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med Villakroken! Vi synes vår datter har utviklet seg utrolig mye siden hun begynte der, det er tydelig at hun blir utfordret og fulgt opp veldig tett. Det er også tydelig at hun får mye omsorg og varme, og at hun trives veldig godt. Dette er vi veldig glade for. Hun kunne ikke fått en bedre start på barnehage-livet!