Semillitas

Beliggenhet og åpningstid
Magnus Barfots gate 11, 0273 Oslo. Åpningstid 08.00-16.30. Organisasjonsnr.: 991852875

Nærmere beskrivelse
Semillitas (spansk, betyr «småfrø») ligger i 1. etg. i et såkalt «town house» i en stille gate ikke langt fra krysset Bygdøy allé/Drammensveien. Trivelige lokaler, og med en liten forhage med sandkasse. Når vi går på tur, så bruker vi de forskjellige parkene i nærheten.

Rammeplan, årsplan og månedsplaner
I Amigos Barnehage benytter vi 4 nivåer av styringssystemer for å sikre et best mulig tilpasset pedagogisk tilbud i våre barnehager:
Rammeplanen gir de overordnede føringer for det pedagogiske innholdet.
Årsplanen er en detaljering av rammeplanen, og skal ivareta at de forskjellige fagområdene i rammeplanen blir implementert i barnehagens pedagogiske tilbud.
Månedsplanene er en ytterligere konkretisering av årsplanen ned på ulike konkrete tema og aktiviteter. For foresatte vil det først og fremst være Månedsplaner som vil være veiledende gjennom barnehageåret.
Målepunkter er det siste og oppfølgende nivået hvor Amigos etterprøver og kvalitetsikrer at innholdet i de tre nevnte planene blir implementert i barnehagen.

Du kan lese mer om hvordan pedagogisk veileder planlegger barnehageåret ved å lese Årsplan og Månedsplaner som legges ut på de passordbeskyttede Foreldresidene, (trykk på «Logg inn» øverst til høyre i dette bildet). Passordet får du ved kontraktssignering, alternativt ved forespørsel på mail (husk å oppgi navn og avdeling).

Vedtekter
Mer kan leses her.

Priser og søknad
En barnehageplass koster 2.830,- inkl. noe kost. Vi er tilknyttet det kommunale søkeverktøyet for barnehageplass, og vi ønsker derfor at du benytter dette – se mer info under Barnehagestart/Søknad. Men vi er en privat barnehage og opptaksmyndigheten og fastsettelse av kriteriene for opptak ligger hos eierne. Kontakt oss slik at vi får undersøkt mulighetene nærmere.

Omtaler – se feltet nedenfor
Som en del av vårt internkontrollsystem har Amigos Barnehager utviklet et system hvor foreldre kan skrive omtaler til avdelingen. Dette brukes aktivt av ledelsen i Amigos Barnehage for hele tiden å sikre at vi holder et høyt nivå på vårt tilbud. Forbedringsforslag evalueres periodevis for å se på evt. fellestrekk i forslagene. Kommentarer kan gis via Foreldresidene – logg inn øverst til høyre.

Omtaler:

 1. Kjære alle sammen hos Semillitas, tusen takk for den fantastiske tiden som Kasper har hatt hos dere i Semililtas barnehage. Kasper var bare 10 måneder da han begynte i barnehagen, men vi har følt oss 100 % trygge på å ha han hos dere der han har fått utvikle seg til å bli en sosial og veldig fornøyd gutt. Vi er svært takknemlige med den gode oppfølgingen som de ansatte har gitt både Kasper og oss, og vi kan varmt anbefale barnehagen til andre. Vi kommer til å savne dere nå som vi har flyttet til Slemdal og begynner i ny barnehage! Tusen takk for oss og for en kjempefin tid!

 2. Camilla: Vi vil takke for to veldig fine år i barnehagen og vil samtidig benytte muligheten til å informere om at vi venter barn nummer to nå i mai og ønsker derfor ny barnehage plass i Magnus Barfotsgt fra og med rundt mars måned 2011.

 3. Helge: Vi er utrolig fornøyd med Kasper sin tid i barnehagen, og ønsker å takke dere for en hyggelig tid. Den eneste grunnen til at vi ønsker å bytte barnehage er at det blir for langt unna fra vårt nye hjem på Slemdal.

 4. Cathrine: Vi vil samtidig benytte anledningen til å takke for en fin tid i Semillitas, og ønsker å gi ros til XXX og YYY som gjør en fantastisk jobb. Vi har også satt stor pris på å bli kjent med pedagogen, som vi også opplever som svært dyktig og hyggelig.

 5. Martine: Vi har vært kjempe fornøyd med Ellas to år i Semillitas. Hun begynte i barnehagen så smått alt som 10 måneder, dette fungerte utmerket takket være de trygge rammene og gode barnehageassistentene i Semillitas. Barnehagen har i disse to årene vært et meget trygt og utviklende sted for Ella, noe vi er veldig takknemlig for. Vi har også vært veldig fornøyd med gode råd fra både barnehageassistenter og pedagogisk leder ift tips om ting utenom barnehagen, blant annet når og ”hvordan” slutte med bleie. Ella kommer til å savne barnehagen stort når hun fra høsten går over i ”stor” barnehage. Vi gir Semillitas våre beste anbefalinger. Tusen takk.

 6. Axelle : Our daughter has been very happy at Semillitas for one year. And we did also. It was very convenient for her. We will miss you. Thank you for everything.

 7. Martha Victoria har siste dag i barnehagen 30.09.Dette ble først kjent i går. Hun skal begynne i en barnehage, hvor logistikken blir enklere. Dette er eneste grunnen til at hun bytter barnehage. Oppholdet hos dere har vært fint for Martha Victoria. Takk til alle sammen.

 8. Datteren vår har hatt sin siste dag hos dere i dag, så vi har lyst til å legge inn en liten hilsen. Det har vært fantastisk for henne vår å være hos dere i den semillitas barnehagen sammen med de flinke og snille assistentene og pedagogen. Hun elsker å være hos dere, og har med stor takk til dere utviklet seg til en harmonisk og trygg liten jente :) Vi merker at hun har det trygt, godt og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Barnehageassistentene har en fantastisk måte å håndtere barna på, på en positiv, ekte, rettferdig og kjærlig måte. Samtidig føler jeg at de lærer bort på en fin måte hva som er riktig og galt. Jeg føler meg så trygg når Frida har vært hos dere, og det er så fint og betryggende følelse. Dere er virkelig et fantsisk team! Tusen takk for oss! Håper vi får muligheten til å sees igjen :) Hilsen veldig fornøyd familie P, S og F :)

 9. STORT tack før den här tiden. Det är med tunga hjärtan vi säger upp vår plats hos Semillitas. Det gick så fort før vår son att finna sig tillrätta och bli trygg. Tyvärr blev resvägen før lång annars hade vi aldrig bytt barnehage. Vi är super nøjda med personalen och hela Amigos.

 10. Line: Vi ønsker å gi dere en stor takk for det året vi har vært hos dere. Cornelia kunne ikke hatt det bedre:) Takket være det fantastiske personalet og pedagogen har Cornelia hatt den beste opplevelsen et barn kan ha når hun utforsket verden "alene" uten foreldre. Vi gir Semillitas våre beste anbefalinger!

 11. Sønnen vår har hatt et fantastisk første år i barnehagen med Semillitas. Personalet har vært utrolig flinke og det er lett å se at sønnen vår trives og føler seg trygg der. Det er så gøy å se et fornøyd barn som går inn i barnehagen og sier "HEI!" og smiler til alle sammen, et sterkt tegn på at han gleder seg til hver dag med personalet og de andre barna - og klarer seg fint uten mamma og pappa :). Pedagogen har også vært veldig flink, og tilvenningsfasen var gjort på en meget fin måte, med barnet i sentrum. Vår sønn har utviklet seg masse takket være dere og har fått være med på mange aktiviteter og prøvd seg på nye ting. Dere har også vært en god støtte for oss foreldrene, og gir gode råd om alt fra soving til matoppskrifter! Vår sønn har blitt veldig glad i personalet og vi vet han kommer til å savne dere alle når han nå bytter til en barnehage med flere og større barn. Tusen takk for et flott år for oss alle fra R, S og E - dere har våre varmeste anbefalinger!