Gullklumpen

Beliggenhet og åpningstid
Åsdalsveien 33, 1166 Oslo på Nordstrand. Åpningstid 07.30-16.30.
Organisasjonsnr.: 996591069

Nærmere beskrivelse
Gullklumpen ligger i 1. etg. i en eldre enebolig på Nordstrand, og det har i en årrekke vært drevet barnehage i disse lokalene under et annet navn. Flott beliggenhet, stor eplehage med god tumleplass for store og små gjør dette til en ideell plass å trives for både store og små.

Rammeplan, årsplan og månedsplaner
I Amigos Barnehage benytter vi 4 nivåer av styringssystemer for å sikre et best mulig tilpasset pedagogisk tilbud i våre barnehager:
Rammeplanen gir de overordnede føringer for det pedagogiske innholdet.
Årsplanen er en detaljering av rammeplanen, og skal ivareta at de forskjellige fagområdene i rammeplanen blir implementert i barnehagens pedagogiske tilbud.
Månedsplanene er en ytterligere konkretisering av årsplanen ned på ulike konkrete tema og aktiviteter. For foresatte vil det først og fremst være Månedsplaner som vil være veiledende gjennom barnehageåret.
Målepunkter er det siste og oppfølgende nivået hvor Amigos etterprøver og kvalitetsikrer at innholdet i de tre nevnte planene blir implementert i barnehagen.

Du kan lese mer om hvordan pedagogisk veileder planlegger barnehageåret ved å lese Årsplan.

Årsplan 2019

Vedtekter
Mer kan leses her.

Priser og søknad
En barnehageplass koster 3.230,- inkl. noe kost. Vi er tilknyttet det kommunale søkeverktøyet for barnehageplass, og vi ønsker derfor at du benytter dette – se mer info under Barnehagestart/Søknad. Men vi er en privat barnehage og opptaksmyndigheten og fastsettelse av kriteriene for opptak ligger hos eierne. Kontakt oss slik at vi får undersøkt mulighetene nærmere.

Omtaler – se feltet nedenfor

Som en del av vårt internkontrollsystem har Amigos Barnehager utviklet et system hvor foreldre kan skrive omtaler til avdelingen. Dette brukes aktivt av ledelsen i Amigos Barnehage for hele tiden å sikre at vi holder et høyt nivå på vårt tilbud. Forbedringsforslag evalueres periodevis for å se på evt. fellestrekk i forslagene. Kommentarer kan gis via Foreldresidene – logg inn øverst til høyre.

Omtaler:

  1. André: Jeg vil gjerne få si at vi på ingen måte slutter med lett hjerte, for det er en utrolig flott barnehage. Gullklumpen og de ansatte der er noen utrolig herlig folk som Amigos barnehage konsept bør være stolte over og ha og vi håper den nye ungen som får X sin plass, vil kose seg og trives like mye som X gjør pr i dag og har gjort hele tiden. Lykke til alle sammen!

  2. Vi har vært kjempefornøyd den tiden vår barn har gått i barnehagen. Han elsker å komme i barnehagen, og det er fint å vite som forelder at han har det fint der. Assistentene i Gullklumpen familiebarnehage fortjener virkelig all ros, og vi vet at J. kommer til å savne dem.